58 9
Melleņu biezpiena kūka

Dalies ar to savā sociālajā tīklā:

Vai arī varat vienkārši nokopēt un dalīties ar šo URL

Sastāvdaļas

Porciju skaits:
1 paciņa "Selgas" cepumi
100 gr. Sviests
4 gab. Olas
200 gr. Saldais krējums
1oz Vājpiena biezpiens
Citrona miziņa pēc garšas
5 ēd.k. Cukurs
Vaniļas cukurs pēc garšas
Kanēlis pēc garšas
1 ēd.k. Kartupeļu ciete ar kaudzi
100 gr. Mellenes

Melleņu biezpiena kūka

Virtuve:

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Dalīties

Vienkārša un garšīga kūka. Gaisīga biezpiena masa. Dzeltenumus kopā ar cukuru, vaniļas cukuru, citrona miziņu un saldo krējumu sablenderē vienmērīgā masā.

Soļi

1
Gatavs

“Selgas” cepumus sasmalcinas. Sajauc ar kausētu sviestu un kanēli. Masu vienmērīgi izlīdzina tortes formā.

2
Gatavs

Atdala olu baltumus no dzeltenumiem.

3
Gatavs

Dzeltenumus kopā ar cukuru, vaniļas cukuru, citrona miziņu un saldo krējumu sablenderē vienmērīgā masā.

4
Gatavs

Atsevišķā traukā saputo stingrās putās olu baltumus. Tad pievieno cieti un pabeidz putot.

5
Gatavs

Olu baltumus vienmērīgi iecilā biezpiena masā un uzlej virs cepumu masas.

6
Gatavs

Tad visu pārber ar mellenēm

7
Gatavs

Cep 40 minūtes 180 grādos.

Receptes

RECEPTES.EU – mājas lapa iedvesmai gardai malītei svētkiem un ikdienai! Katrs apmeklētājs šeit var atklāt sev jaunas receptes, praktiskus padomus vai noderīgu informāciju par ēdienu! Mēs saviem lasītājiem piedāvājam pārbaudītas un pašu gatavotas receptes, kas dod uzticību gaidāmajam rezultātam. Lai iedvesmojošas garšas! Receptes.eu

iepriekšējais
Kurzemes skābputra
nākamais
Sautēti kāposti ar apelsīniem
iepriekšējais
Kurzemes skābputra
nākamais
Sautēti kāposti ar apelsīniem