34 10
Pavlovas kūka

Dalies ar to savā sociālajā tīklā:

Vai arī varat vienkārši nokopēt un dalīties ar šo URL

Sastāvdaļas

Porciju skaits:
250 g Pūdercukura
100 g Cukurs
5 gab. Olu baltumi
1 tējk. Ābola etiķa
4 tējk. Kartupeļu cietes
1 paciņa Vaniļas cukura
400 ml Saldais krējums
200 g Vājpiena biezpiena
Augļi, ogas dekorēšanai

Pavlovas kūka

Viegla un debešķīga bauda!

Viegla un debešķīga bauda! Lai labi garšo!

Virtuve:

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Dalīties

Pēc nostāstiem balerīnas Annas Pavlovas iemīļotākais deserts.
Viegla un debešķīga bauda! Lai labi garšo!

Soļi

1
Gatavs

Ieslēdz cepeškrāsni uz 160 grādiem.

2
Gatavs

Olu baltumus kuļ stingrās putās un pakāpeniski pievieno pūdercukuru. etiķi un cieti saputo stigrās putās.

3
Gatavs

Saputotajai masai pievieno cieti un ābolu etiķi. To visu kopā sajauc ar karoti.

4
Gatavs

Uz cepamās plāts uzklāj cepamo papīru un ar ēdamkaroti uzliek 6 čupiņas no saputotās masas.

5
Gatavs

Cep 2 minūtes 160 grādos. Pēc tam maina uz 120 grādiem un cep 1 stundu. Svarīgi ir cepšanas laikā nevērt vaļā cepeškrāsni.

6
Gatavs

Kad gatavas kūciņas, gatavo rotājumu. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Saldajam krējumam pievieno graudainu biezpienu.

7
Gatavs

Pasniedz katram uz atsevišķa šķīvja, pamatā liekot Pavlovas kūku (virsmu ar karoti saplacina), tad saldo krējumu ar biezpienu un augļus, ogas dekorēšanai.

Receptes

RECEPTES.EU – mājas lapa iedvesmai gardai malītei svētkiem un ikdienai! Katrs apmeklētājs šeit var atklāt sev jaunas receptes, praktiskus padomus vai noderīgu informāciju par ēdienu! Mēs saviem lasītājiem piedāvājam pārbaudītas un pašu gatavotas receptes, kas dod uzticību gaidāmajam rezultātam. Lai iedvesmojošas garšas! Receptes.eu

iepriekšējais
Tradicionālā aukstā zupa
nākamais
Cappuccino
iepriekšējais
Tradicionālā aukstā zupa
nākamais
Cappuccino