Tradicionālā aukstā zupa
Tava mīļākā zupa – aukstā zupa

7 2
Tradicionālā aukstā zupa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
5 gab. Kartupeļi
1 gab. Garais gurķis
4 gab. Vārītas olas
300 gr. Doktordesas
30.gr. Loki
30 gr. Dilles
500 ml. Marinētas bietes
2 L Kefīrs
2 tejkarotes Klasiskās sinepes
Sāls
Malti melnie pipari
Cuisine:
    • 15 min.
    • Serves 4
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Visas sastāvdaļas sagriež pavisam smalki (rosola frakcijas veidā). Pievieno kefīru un 1/2 tējkaroti mārrutku. Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai “ievelkās”.

    Steps

    1
    Done

    Cieti novāra olas un atdzesē.

    2
    Done

    Kartupeļus nomizo un sagriež kubiciņos. Gurķus sarīvē skaidiņās.

    3
    Done

    Sagriež doktordesu kubiciņos, sasmalcina olas, sagriež zaļumus un pievieno kopējā masā.

    4
    Done

    Pievieno kefīru un, ja nepieciešams, atšķaida ar ūdeni. Pievieno garšvielas un šķidrumā izšķīdinātas sinepes.

    5
    Done

    Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai “ievelkās”. Pie pasniegšanas var pievienot ledus gabaliņus.

    Receptes

    RECEPTES.EU – mājas lapa iedvesmai gardai malītei svētkiem un ikdienai! Katrs apmeklētājs šeit var atklāt sev jaunas receptes, praktiskus padomus vai noderīgu informāciju par ēdienu! Mēs saviem lasītājiem piedāvājam pārbaudītas un pašu gatavotas receptes, kas dod uzticību gaidāmajam rezultātam. Lai iedvesmojošas garšas! Receptes.eu

    previous
    Steamed broccoli with vinegar
    previous
    Steamed broccoli with vinegar
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here