7 2
Tradicionālā aukstā zupa

Dalies ar to savā sociālajā tīklā:

Vai arī varat vienkārši nokopēt un dalīties ar šo URL

Sastāvdaļas

Porciju skaits:
5 gab. Kartupeļi
1 gab. Garais gurķis
4 gab. Vārītas olas
300 gr. Doktordesas
30.gr. Loki
30 gr. Dilles
500 ml. Marinētas bietes
2 L Kefīrs
2 tejkarotes Klasiskās sinepes
Sāls
Malti melnie pipari

Tradicionālā aukstā zupa

Tava mīļākā zupa – aukstā zupa

Virtuve:
    • 15 min.
    • Porcijas 4
    • Viegli

    Sastāvdaļas

    Pagatavošana

    Dalīties

    Visas sastāvdaļas sagriež pavisam smalki (rosola frakcijas veidā). Pievieno kefīru un 1/2 tējkaroti mārrutku. Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai “ievelkās”.

    Soļi

    1
    Gatavs

    Cieti novāra olas un atdzesē.

    2
    Gatavs

    Kartupeļus nomizo un sagriež kubiciņos. Gurķus sarīvē skaidiņās.

    3
    Gatavs

    Sagriež doktordesu kubiciņos, sasmalcina olas, sagriež zaļumus un pievieno kopējā masā.

    4
    Gatavs

    Pievieno kefīru un, ja nepieciešams, atšķaida ar ūdeni. Pievieno garšvielas un šķidrumā izšķīdinātas sinepes.

    5
    Gatavs

    Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai “ievelkās”. Pie pasniegšanas var pievienot ledus gabaliņus.

    Receptes

    RECEPTES.EU – mājas lapa iedvesmai gardai malītei svētkiem un ikdienai! Katrs apmeklētājs šeit var atklāt sev jaunas receptes, praktiskus padomus vai noderīgu informāciju par ēdienu! Mēs saviem lasītājiem piedāvājam pārbaudītas un pašu gatavotas receptes, kas dod uzticību gaidāmajam rezultātam. Lai iedvesmojošas garšas! Receptes.eu

    nākamais
    Pavlovas kūka
    nākamais
    Pavlovas kūka